Diacast valaa korusi - edullisesti!


Jos etsit laadukasta ja luotettavaa valupalvelua, olet oikealla sivustolla. Tarjoamme erinomaisen laadun, ilmaisen konsultaation ja nopeat toimitukset edulliseen hintaan.

Diacast on nostanut alan vaatimustasoa ja se näkyy jatkuvasti lisääntyvänä asiakaskuntana. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset alan yritykset ja käsityöläiset koti- ja ulkomailla.

Me valamme ammattitaidolla niin korut, puukon helat, mitalit, uistimet, pilkit kuin pienoisveistokset, vyönsoljet ym. pienesineet. Valamme tarvittaessa niin yksittäiset esineet kuin suuretkin satojen esineiden sarjat nopeasti ja joustavasti.

Vahvuutenamme on yli 50 vuoden kokemus paitsi valamisesta myös korujen kokonaisvaltaisesta valmistamisesta. Perinteitä alalta on jo kolmessa sukupolvessa. Vankka ammattitaitomme takaa moitteettoman laadun kaikille valuillesi. Saat valusi huokosettomina, saumattomina ja metallinkirkkaiksi puhdistettuina.

Kaikilla valuillamme on aina 100 % tyytyväisyys- ja laatutakuu.

Tarjoamme tarvittaessa myös ilmaisen ja asiantuntevan konsultaation esimerkiksi siitä mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa, jotta mallisi olisi mahdollisimman valuystävällinen ja samalla viimeistelytyösi helpompaa.

Voimme valaa mallisi joustavasti sopimuksen mukaan joko omasta aineestasi, meidän aineestamme tai voimme tilata aineen tiliisi suoraan Rasmussenilta. Valamme mallisi keltakullasta, pronssista, hopeasta tai kehittämästämme EcoAct-valkohopeasta.

Itsestään selvää on, että toimeksiantosi pysyy luottamuksellisena eikä kukaan ulkopuolinen näe tai kuule malleistasi luvattasi niiden ollessa meillä.

Valmistamme alkuperäismalleistasi laadukkaat silikonikumimuotit edullisesti pelkin materiaalikustannuksin. Säilytämme muottejasi turvallisesti, luottamuksellisesti ja ilmaiseksi. Voit toki lunastaa muotit itsellesi edullisesti.

Valamme luonnollisesti myös toimittamistasi valmiista kumimuoteista. Lisäksi voit toimittaa valmiiksi itse ruiskuttamasi vahamallit, jolloin meidän työksemme jää pelkkä valaminen ja puhdistus. Näin pelkkä valutyö on huomattavasti edullisempaa. Valamme myös yksittäiskappaleet ja originaalit. Kauttamme saa myös 3-D mallinnus- ja tulostuspalvelua.

Toimitusaikamme ovat todella lyhyet, useimmiten vain pari työpäivää. Vakioasiakkaillemme teemme myös silloin tällöin muutaman kappaleen pikavaluja mikäli muotit ovat meillä säilytyksessä